Annonser livdjur

Vill du köpa eller sälja Gutefår eller fårrelaterade produkter? Nedan finner du annonser från föreningens medlemmar. Som köpare av livdjur bör du kontrollera att djuren säljs med härstamningsbevis och intyg att de är MV-fria. För fler tips om saker som är bra att tänka på vid affärer med eller innehav av Gutefår rekommenderas våra faktablad som finns tillgängliga för inloggade medlemmar här på hemsidan eller att ta kontakt med någon i styrelsen.

Annonsören ansvarar för att uppgifterna i annonsen är korrekta.

Annonsering är endast tillåten för föreningens medlemmar. För att annonsera måste du därför vara inloggad (inloggning sker överst på sidan). När du loggat in visas menyalternativet Medlem där du hittar funktionerna för att lägga till, redigera och ta bort dina annonser. Annonser visas i 90 dagar om du inte väljer att ta bort eller redigera dem tidigare.

Just nu finns annonser från följande landskap:

    Östergötland    Småland

 

Ny medarbetare till tidningen sökes
Östergötland

Vill du lära känna ett gäng trevliga gutefårskollegor? Har du tankar och idéer om vad du vill ha med i tidningen? Kan och vill du skriva om det? Har du funderingar om hur vi ska arbeta med att bevara vår ras? Är du en människa som kan tänka dig att jobba ideellt?
Hör i så fall har dig och hjälp till att skapa Tidningen Gutefåret som är väldigt uppskattad av våra medlemmar. Vi behöver din hjälp!

Anna Hall
Kristberg Haget 570
591 77 Borensberg
E-post: anna.hall@gutefar.se
Tel:
Mobil: 0708-74 89 76
 
 


 
Baggen Bror
Småland

Vi säljer nu vår fina ståtliga och omtänksamma bagge Bror! Mv-fri besättning med mv3 status!
Frisk som en nötkärna och regelbundet avmaskad/treckkollad, samt klippt 3 gånger per år sedan han varit i vår ägo. Född 2020.
71072 20085

- Besättningen är MV-fri
- Besättningen finns i Elitlamm

Karin Vedin
Stenkulla Norregård
353 35 Tolg
E-post: karin.kajander@hotmail.com
Tel:
Mobil: 0704-237620
 
 

Om du registrerat e-post och har satt en ledtråd för ditt lösenord kan du få ledtråden per e-post. Saknar du e-post, kontakta info@gutefar.se för hjälp.

Ditt medlemsnummer:   
(Medlemsnumret står på baksidan av Tidningen Gutefåret)