På gång

Årsmöte på Gotland 6-8 augusti!

Vi har för avsikt att genomföra årsmötet enligt plan på semesterbyn Gustavsvik på Gotland. Om myndighetsbeslut på grund av Covid-19 gör att vi inte kan genomföra årsmötet ska hela deltagaravgiften för paketresan återbetalas av Gustavsvik fram till 14 dagar innan årsmötet. Nedan kan du ladda ner dokumentet ”Paketreselagens tillämpning i frågor som rör Covid-19”. Kontrollera även vad som gäller i din hemförsäkring. Eventuellt kommande beslut från myndigheter kan komma att tvinga oss att begränsa antalet deltagare till exempelvis 50. Först till kvarn gäller.

Semesterbyn Gustavsvik ligger tre kilometer norr om Visby, vackert vid kusten. Vi har lyckats förhandla fram ett bra boendepaket som innehåller resa med båt, boende (hundrum finns), frukost och årsmötesmiddag. På fredagskvällen dricks egen dryck och grillas egen medhavd mat, på grillar med havsutsikt, förhoppningsvis i solnedgångens sken. Föreningen bjuder årsmötesdeltagarna på lunch både på lördagen och söndagen.

Fram t o m 31/5 går det att boka och betala direkt på Gustavsviks hemsida eller ringa dem på kontorstid. Fr o m 1/6 måste paketet bokas via direktkontakt på telefon med Gustavsvik och då i tillgång på rum men pris och avbokningsvillkor är desamma. Se mer information nedan.

VIKTIGT! Gustavsvik kan inte hålla stugor reserverade åt oss längre än 31 maj (vilket ändå är en månad längre än ursprungsplanen) så det är av stor vikt att du bokar så snart som möjligt för att ha chans att få ett rum där. Det går att boka därefter i mån av plats. Om du väljer att inte boka paketresan, men ändå vill åka på årsmötet, kan du ringa till Destination Gotland och boka färja. Uppge att du ska till Föreningen Gutefårets årsmöte så får du boka till rabatterat pris. Du måste också ringa Gustavsvik och boka de måltider du avser att delta på, samt göra en deltagaranmälan till föreningen. Anmäl till Anna Hall, anna.hall@gutefar(.)se (utan parentes) senast 15 juli.

Vid årsmötesmiddagen på lördagskvällen hålls det sedvanliga årsmöteslotteriet. Ta gärna med priser till detta om du har. I övrigt utlovas ett händelserikt och intressant årsmöte!

Välkommen!

 

Avbokning

Dokument som anger Paketreselagens tillämpning i frågor som rör Covid-19 laddar du ner HÄR.  Kontrollera även vad som gäller i din hemförsäkring.

Telefonnummer till bokning på Gustavsvik: 0498-20 12 60

www.visbygustavsvik.se (du hittar info och bokning till årsmötet under fliken "Paketresa")

VÄLKOMNA!

 

Text från Gustavsviks hemsida:

Bild från hemsidan

Ringmur


 

Om du registrerat e-post och har satt en ledtråd för ditt lösenord kan du få ledtråden per e-post. Saknar du e-post, kontakta info@gutefar.se för hjälp.

Ditt medlemsnummer:

(Står på baksidan av Tidningen Gutefåret)