På gång

Årsmöte på Gotland 6-8 augusti!

Vi hoppas att vi i år ska kunna genomföra det årsmöte som planerades till förra året men som då fick ställas in och hållas digitalt istället. Det kommer att hållas tre kilometer norr om Visby på semesterbyn Gustavsvik, som ligger vackert vid kusten.

Vi har lyckats förhandla fram ett bra boendepaket som innehåller resa med båt, boende (hundrum finns), frukost och årsmötesmiddag.

Man bokar och betalar direkt på Gustavsviks hemsida eller ringer dem på kontorstid. Se mer information nedan.

VIKTIGT: Det är begränsat antal platser i boende som är reserverade för oss så boendepaket måste bokas före den 31 maj (obs! ändrat från 30 april). Annars går det bra att boka fram till 15 juli. Efter den 30 april kan man boka rabatterade färjebiljetter om man ringer till Gustavsviks bokning och uppger att man skall till föreningen Gutefårets årsmöte. Reglerna för avbokning är dessa:

Avbokning

Om du tvekar att boka resa i dessa oroliga tider men är intresserad av att komma så vill vi i styrelsen gärna veta det. Skicka ett mejl till anna.hall@gutefar(.)se (utan parentes) eller ring 0708-74 89 76.

Telefonnummer till bokning: 0498-20 12 60

www.visbygustavsvik.se (du hittar info och bokning till årsmötet under fliken "Paketresa")

VÄLKOMNA!

 

Text från Gustavsviks hemsida:

Bild från hemsidan

Ringmur


 

Om du registrerat e-post och har satt en ledtråd för ditt lösenord kan du få ledtråden per e-post. Saknar du e-post, kontakta info@gutefar.se för hjälp.

Ditt medlemsnummer:

(Står på baksidan av Tidningen Gutefåret)