På gång

Kallelse till årsmöte 2020

Det BLIR ett årsmöte men inte alls som vi är vana vid. Även vi måste hitta en annan lösning i dessa tider då det inte är rekommenderat att åka utanför sin egen region och är man över 70 år så ska man ju dessutom undvika alla sociala möten. Ja, det där vet ni ju. Hur rekommendationerna ser ut i augusti vet vi inte men vi kan inte chansa på att genomföra årsmötet och sedan få ställa in i sista minuten. Att flytta fram årsmötet fungerar inte heller då föreningen behöver ha sitt årsbokslut (vilket faktiskt är syftet med helgen då vi träffas även om man lätt glömmer bort det i alla trevligheter vi har) och ska man vara praktisk så kommer det ju dessutom tider med slakt som gör det svårt för många att resa hemifrån under hösten. Därför har styrelsen beslutat att det planerade upplägget på Gotland skjuts upp till nästa år, då vi innerligt hoppas att det åter är riskfritt att träffa varandra. I år kör vi istället någon form av digitalt årsmöte med mejlkonversation och telefonmöte. Hur det praktiskt ska gå till har vi i skrivandets stund inte hunnit undersöka, men de som anmäler sig kommer att få den informationen. Det digitala årsmötet kommer att äga rum på samma dag och tid som det fysiska mötet var tänkt att hållas – 1/8 kl 17:00. Sen får ni duka upp en årsmötesmiddag hemma och skåla för vår förening. Ta gärna en bild och mejla redaktionen så vi kan dokumentera detta annorlunda årsmöte i tidningen även detta år.

Anmälan görs till annika.pettersson@gutefar.se senast 15/7 där ni anger namn, mejl-adress som ni vill bli kontaktade på samt mobilnummer. Hoppas många anmäler sig!

Varmt välkomna till ett annorlunda årsmöte!


 

Om du registrerat e-post och har satt en ledtråd för ditt lösenord kan du få ledtråden per e-post. Saknar du e-post, kontakta info@gutefar.se för hjälp.

Ditt medlemsnummer:

(Står på baksidan av Tidningen Gutefåret)